«

»

Sep 23

Јавен повик за волонтери

Почитувани,

Општина Новаци објавува јавен повик за ангажирање на две лица за волонтерска работа во општина Новаци во период од 01.10.2015 до 31.12.2015. Јавниот повик можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php