«

»

Sep 23

Оглас за преведувач на француски јазик

Почитувани,

Општина Новаци има потреба од преведувач од македонски на француски јазик и обратно, од француски на македонки јазик во рамките на проектот “Валоризација на културно наследство за Прва светска војна во општина Новаци”. Огласот можете да го најдете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php