Daily Archive: September 14, 2015

Sep 14

Промоција на две поетски книги во Новаци

„Враќање во Пелагонија“ и „Еликсир на животот“ се дебитанските книги поезија на Добри Крушкоски.Книгите се во издание на Пелагониските научни средби-Новаци.За поетското остварување на авторот говореа Богоја Таневски и Ѓорѓи Лазаревски.

css.php