Daily Archive: September 10, 2015

Sep 10

Општина Новаци со два настани во месецот на авантурата “Откриј ја Пелагонија”

Во текот на септември и октомври во општините низ Пелагонискиот регион ќе се организира месецот на авантура “Откријте ја Пелагонија”. Негова цел е промоција на Пелагонија пред домашните туристи како дестинација за авантуристички туризам односно дестинација за уживање во физичка активноста, природа, локална традиција и култура. Во рамките на овој проект општина Новаци ќе организира …

Continue reading »

css.php