Daily Archive: September 7, 2015

Sep 07

Заврши меѓународниот фудбалски турнир „Новаци ЛГ Куп 2015“

Заврши Меѓународниот фудбалски турнир „Новаци ЛГ Куп“ 2015, на кој фудбалските вештини ги одмерија околу 600 млади фудбалери 2002-2007 генерација од пионерските клубови на Србија, Грција и Македонија.

css.php