Daily Archive: September 5, 2015

Sep 05

Четврт Меѓународен турнир во фудбал за млади пионери во Новаци

  Викендов во Општина Новаци се одржа традиционалниот, четврт по ред, Меѓународен турнир во фудбал, во пресрет на празникот 8-ми септември. Учествуваа 36 екипи од 19 различни фудбалски клубови од Македонија, Србија и Грција генерација 2002-2007 година. Турнирот свечено го отвори градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски кој истакна дека оваа традицијата ќепродолжи и понатаму.

css.php