Daily Archive: August 27, 2015

Aug 27

Со концерт на македонската група „Фонтана“ , Ефто Пупиновски и Анастасија Петреска заврши Културно лето Новаци 2015

Во дворот на преубавиот манастир Рожденство на Пресвета Богородица синоќа со прекрасен концерт на народна музика на кој настапија Ефто Пупиновски и Анастасија Петреска придружувани од реномираната група Фонтана свечено беше затворено Културно лето Новаци 2015.

css.php