Daily Archive: August 25, 2015

Aug 25

Советот на општина Новаци ја одржа 38-мата седница

Советниците во Советот на општина Новаци денеска разгледаа и донесоа одлуки за дваесеттина точки на дневен ред. Седницата започна со донесување на записникот а потоа се донесе Предлог-Одлука за измена и дополнување на Буџетот на општина Новаци      за 2015 година и Одлука за измена и дополнување Одлуката за извршување на Буџетот на Општината Новаци за 2015 …

Continue reading »

Aug 25

Вечер на поезија и уметност во рамките на Културно лето Новаци 2015

Синоќа на летната сцена во дворот на Општина Новаци, се одржa Вечер на поезија и уметност со Никола Маџиров,стихови читаше Елизабета Јончиќ.

css.php