Daily Archive: August 21, 2015

Aug 21

Изложба на фотографии и електронски разгледници „Убавините на Новаци“ на Мартин Николовски

Во рамките на Културното лето Новаци 2015 во салата на општината се одржа излжба на фотографии и електронски разгледници „Убавините на Новаци“ на младиот битолчанец Мартин Николовски. Покровител на оваа изложба е градоначалникот Лазар Котевски а исто така поддржана од Министерството за култура на РМ преку проектот „Топол културен бран“.

css.php