Daily Archive: August 18, 2015

Aug 18

Со финансиска поддршка на АФПЗРР се реализираат 180 инфраструктурни проекти

  Со финансиска поддршка на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ќе се финансираат 180 инфраструктурни проекти од осум плански региони. Вчера во АФПЗРР на градоначалниците им беа врачени 180 времени решенија  за инфраструктурни проекти од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2015 година. 

css.php