Daily Archive: August 13, 2015

Aug 13

Постојаниот претставник од УНДП, Лујза Винтон во посета на Општина Новаци

  Градоначалникот Лазар Котевски оствари средба со Лујза Винтон -постојан претставник на Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП). Целта на средбата е увид во реализацијата на проектите од програмата за општинско корисна работа во општините од преспанско – пелагонискиот регион ,проектот „ Растеме и учиме заедно 2“ кој втор пат се спроведува во општина …

Continue reading »

css.php