Daily Archive: August 11, 2015

Aug 11

Промоција на книгата „Двоглед“

Во рамките на Културно лето Новаци 2015 се промовираше книгата „Двоглед“ на авторката Весна Мундишевска Велјановска. Книгата поезија е составена од два циклуси од по 22 песни и пролог. Низ двата циклуси Оглед прв – рецепција и втор Оглед – перцепција разработен е различниот пристап на поединецт кон животот во зависност од неговото воспримање на …

Continue reading »

css.php