Daily Archive: August 7, 2015

Aug 07

Патувачкиот новинарски семинар „По стапките на Албер Лондр“ во општина Новаци

Од 1 до 15 август во Македонија се реализира патувачки новинарски семинар „По стапките на Албер Лондр“. Под менторство на 6 познати француски новинари, 12 млади новинари од Франција и Балканот ќе патуваат во Македонија и Албанија, ќе истражуваат и ќе пишуваат за трагите од Првата светска војна. Овие млади новинари „ги следат стапките“ на …

Continue reading »

css.php