Daily Archive: August 5, 2015

Aug 05

Обука за новиот оглас за ИПАРД средствата

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој одржа информативна средба со жителите на општина Новаци на која ги информираше за ново објавениот  годинашен втор јавен повик за доставување барања за користење финансиски средства од ИПАРД програмата.

css.php