Daily Archive: July 16, 2015

Jul 16

„Вкусот на традицијата“ во општина Новаци

Во прекрасниот амбиент на манастирот Свети Никола во Суводол се промовираше традиционалната македонска кујна карактеристична за поднебјето на општина Новаци. Вредните раце на пензионерките од Здружението на пензионери подготвија богата трпеза со зелник, гравче тавче, разни салата , печени пиперки и слично.

css.php