Daily Archive: July 15, 2015

Jul 15

Продолжува успешната соработка помеѓу општина Новаци и амбасадата на Унгарија

Амбасадорот на Унгарија во Република Македонија, господинот Јожеф Бенце и конзулот Сашо Јанакиевски во посета на општина Новаци и градоначалникот Лазар Котевски. По размената на пригодни подароци, поздрави и желби за понатамошна успешна соработка, амбасадорот Бенце го покани градоначалникот Котевски на посета на Унгарија во втората половина на месец септември.

css.php