Daily Archive: July 14, 2015

Jul 14

Свечено отворено културно лето Новаци 2015

Со концерт на трите фолклорни друштва Новаци од Новаци, „Дримкол“ од Вевчани и „Мирче Ацев“ од Тополчани беше отворено културното лето „Новаци 2015“.

css.php