Daily Archive: July 10, 2015

Jul 10

Театарска претстава и летен детски камп за старт на Културно лето Новаци 2015

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски денеска на сите дечиња учесници во Летниот детски камп кој се одржуваше овие 4 дена во Новаци во рамките на Културно лето Новаци 2015 , им врачи пофалници.

css.php