Daily Archive: July 8, 2015

Jul 08

Завршни активности околу реконструкцијата на деловниот простор во центарот на Новаци

Привршуваат градежните работи околу деловниот објект кој се наоѓа во центарот на Новаци. Овој објект беше во очајна состојба и го нагрдуваше ликот на ова населено место. Токму затоа Општина Новаци со средства од сопствениот буџет во висина од 6 милион денари целосно го реконструира.

css.php