Daily Archive: July 7, 2015

Jul 07

Општина Новаци ќе гради фекални канализации во Гермијан , Добромири Бач и Рибарци

Со грант од 260 000 евра обезбеден преку јавниот повик за користење на средства од ЕУ ИПА грантот за рурална инфраструктура објавен од страна на Министерствотот за финансии на РМ , општина Новаци ќе гради фекална канализација во селата:Гермијан Добромири и Рибарци.

css.php