Daily Archive: July 3, 2015

Jul 03

Започнува Културно лето „Новаци 2015“

Во понеделник со детскиот летен камп започнува манифестацијата „Културно лето Новаци 2015 “. Ова манифестација се одржува по трет пат и оваа година покрај од општина Новаци е поддржана и од Министерството за култура на РМ.

css.php