Daily Archive: June 13, 2015

Jun 13

Пуштено во употреба повеќенаменското игралиште во Новаци

  Повеќенаменско спортско игралиште, инвестиција вредна 8 милиони обезбедени од македонската Влада денеска беше ставено во функција во училиштето „Славко Лумбарковски“ во битолското село Новаци. Игралиштето го пушти во употреба премиерот Никола Груевски во придружба на заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски, директорот на Агенцијата за млади и спорт Марјан Спасески, градоначалникот на …

Continue reading »

css.php