«

»

May 18

Јавен оглас до евидентирани невработени лица

Почитувани,

Општина Новаци има потреба од 6 невработени лица за реализација на проектот “Растеме и учиме заедно II”. Јавниот оглас можете да го преземете од ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php