«

»

May 18

Оглас за волонтери во општина Новаци

Почитувани,

На општина Новаци и се потребни два волонтери за работа од 01.06.2015 до 31.08.2015. Огласот за истите можете да го најдете ТУКА, додека прашалникот за волонтери можете да го симнете од ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php