Daily Archive: April 29, 2015

Apr 29

Топ седум капитални проекти на општина Новаци

  На прес конференција градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски ги презентираше најважните топ 7 проекти кои се во почетна или завршна фаза на реализација. Ова е интегралниот текст за одржаната прес конференција со сите информации за проектите на Општина Новаци.

css.php