Daily Archive: April 28, 2015

Apr 28

Советот на општина Новаци ја одржа 34 тата седница

Советот на општина Новаци денеска ја одржа 34 –тата седница на која на дневен ред се најдоа 15-тина точки.Седницата започна со усвојување на записникот за претходната 33 –та седница. Потоа беше усвоен тромесечниот извештај за извршувањето на буџетот на општина Новаци за периодот  01.01.2015 -31.03.2015.

Apr 28

Фестивал на книгата во Новаци

По повод 23 април Светскиот ден на книгата а воедно месец април е месец на светската литература , во општина Новаци денеска се одржа Фестивал на книгата.

css.php