«

»

Apr 23

Јавен повик за учество на Културно лето Новаци 2015

Се повикуваат сите заинтересирани да се пријават за учество во  програмата на Културно лето Новаци 2015

Предлагачи можат да бидат: институции, здруженија на граѓани, неформални групи и поединци за проекти од:

-музичко и музичко сценската дејност, театарската, ликовната, видео, филмската, литературната, фолклорната, како и новите уметности.

Пријавите се доставуваат лично до архивата на КИКН Новаци, по пошта на адреса Младински работен центар ул „1ва “бр 1, 7211  Новаци со назнака за Културно лето Новаци 2015 или на маил  kiknovaci@gmail.com заклучно до 20.05.2015

Апликацијата за учество е достапна на веб страницата на Културно иновативниот клуб kiknovaci.wordpress.com и Општина Новаци opstinanovaci.gov.mk .

Предлозите ќе бидат разгледани од програмската комисија  за што ќе бидете благовремено известени.

АПЛИКАЦИОНИОТ ФОРМУЛАР МОЖЕ ДА ГО ПРЕЗЕМЕТЕ ОД ТУКА

Ви благодариме за интересот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php