Daily Archive: April 23, 2015

Apr 23

Јавен повик за учество на Културно лето Новаци 2015

Се повикуваат сите заинтересирани да се пријават за учество во  програмата на Културно лето Новаци 2015 Предлагачи можат да бидат: институции, здруженија на граѓани, неформални групи и поединци за проекти од: -музичко и музичко сценската дејност, театарската, ликовната, видео, филмската, литературната, фолклорната, како и новите уметности. Пријавите се доставуваат лично до архивата на КИКН Новаци, по …

Continue reading »

css.php