Daily Archive: April 20, 2015

Apr 20

“Find the Green 2015”Еколошка акција на КИК Новаци

Членовите од четирите невладини организации Културно Иновативниот Клуб Новаци,    КУД Новаци,МГА Новаци и Новак 2014 заедно со ЈП„Комунална Хигиена“Новаци со заедничка работна акција ќе го одбележат Светскиот ден на планетата земја 22 -ри април. Целта на овој настан е подигнување на свеста кај луѓето за чување на планетата Земја, заштита на животната средина и почиста …

Continue reading »

css.php