«

»

Apr 01

Прославен Денот на шегата во општина Новаци

DSCN3239

Дечињата од Центарот за ран детски развој “Бамби” од  Новаци како и секоај година така и оваа ја посетија општина Новаци и пријатно го изненадија градоначалникот, Лазар Котевски за 1 април – Денот на шегата.

Во неговата канцеларија продефилираа спајдермени, принцези, кувари, вештерки, полицајци, кралеви и што уште не.

Ова е редовна практика во игротеката Бамби за сите поголеми празници дечињата ја посетуваат општината или пак градоначалникот Котевски присуствува на активностите на најмалите жители на општина Новаци.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php