Daily Archive: February 26, 2015

Feb 26

Животот во Новаци се враќа во нормала

Околу 300 барања за штети врз земјоделски површини ,20 барања за штети врз објекти и 1 куќа целосно уништена  е билансот на евиденција на Комисијата за проценка на штети при општина Новаци од неодамнешните невидени поплави кои ја зафатија Пелагонија.

css.php