Daily Archive: February 23, 2015

Feb 23

Лазар Котевски- награда за придонес во развојот на прекуграничната соработка

Лазар Котевски веќе трет мандат заеднички со својата општина чекори кон визијата таа да прерасне во место, кое нема да биде препознатливо само како општина со најголема површина, туку и по своите културни особености и зголемен број  на население. Умешноста да се искористат европските фондови во насока на оживување на културно-историските спомен обележја, во 2014 …

Continue reading »

css.php