Daily Archive: February 18, 2015

Feb 18

Голем број на донации за поплавените во Новаци

Парична донација за семејството Мицевски чија куќа беше поплавена пред десеттина дена дадоа младите од Културно иновативниот клуб од Новаци.Имено тие организираа акција насловена како  „Живеј,работи, создавај“.

css.php