Daily Archive: February 17, 2015

Feb 17

Здружението на естрадни уметници со донација за поплавеното семејство Мицeвски од Новаци

Здружението на естрадни ументици на РМ донираа за поплавените во општина Новаци а со парична помош му помогнаа на семеството на Станко Мицевски за реновирање на поплавената семејна куќа.

css.php