Daily Archive: February 12, 2015

Feb 12

Владата ветува обештетување за сите земјоделци погодени од поплавите

Заменик минстерот за земјоделство,шумарство и водостопанство на РМ, Ванчо Костадиновски и директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство Зоран Поповски  ги посетија поплавените подрачја во општина Новаци,остварија средба со градоначалникот Лазар Котевски, претседателот на сојузот на земјоделци Вељо Танатров и одржа состанок со раководството на ЗК Пелагонија.

css.php