«

»

Feb 09

СМЕТКИ ЗА ДОНАЦИИ НА ОПШТИНА НОВАЦИ

Почитувани, на сликите подолу ги имате сметките за донации за општина Новаци за помош од поплавите во денари, евра, Американски долари и Австралиски долари. Општина Новаци ви благодари за вашата хуманост.

Донирај за општина НовациСметка за донации во Австралиски долариСметка за донации во Американски долариСметка за донации во Евра

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php