Daily Archive: February 9, 2015

Feb 09

СМЕТКИ ЗА ДОНАЦИИ НА ОПШТИНА НОВАЦИ

Почитувани, на сликите подолу ги имате сметките за донации за општина Новаци за помош од поплавите во денари, евра, Американски долари и Австралиски долари. Општина Новаци ви благодари за вашата хуманост.

Feb 09

Повторно прооден регионалниот пат Новаци – РЕК

Стручните екипи на ФОД за само два дена изработија нов подвижен мост, кој ќе ги поврзува Битола и Новаци. Мостот од неделата е веќе поставен, со што повторно е ставен во функција регионалниот пат кој преку Новаци води до РЕК. Со помош на механизацијата на РЕК беше направен транспорт и монтирање на цевките , додека …

Continue reading »

css.php