Daily Archive: February 7, 2015

Feb 07

Премиерот Груевски и министерот Јанакиевски направија увид на поплавените подрачја во Новаци

Претседателот на Владата на Република Македонија, Никола Груевски, заедно со министерот за транспорт и врски Миле Јанакиевски ги посети поплавените подрачја во општина Новаци. Оствари средба со граѓаните од поплавените локации во општина Новаци,со земјоделците но одржа и состанок со локалниот кризен штаб во општината Новаци, на кој беа присутни градоначалниците на општина Новаци Лазар …

Continue reading »

css.php