Daily Archive: February 5, 2015

Feb 05

Миле Јанакиевски направи увид на поплавените подрачја во Новаци

Миле Јанакиевски министерот за транспост и врски направи увид на пресечениот пат Новаци-РЕК како и на поплавените подрачја во општина Новаци. Градоначалникот Котевски посочи  дека неопходно е  да се интервенира на Елешка река кај селата Скочивир и Гермијан бидејќи во речното корито има многу дрвја и вегетација кои прават застој на протокот на вода со …

Continue reading »

css.php