Daily Archive: February 2, 2015

Feb 02

Црна река го поплави патот Брод-Гнеотино.Министерот Цветков на терен

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Михаил Цветков синоќа ги посети поплавените подрачја во пелагониските општини Новаци и Могила, каде долж течението на реката Црна се поплавени земјоделски површини, но и друг имот во различна сопственост.

css.php