Daily Archive: December 31, 2014

Dec 31

Отчет за сработеното во 2014 на градоначалникот на Општина Новаци

Градоначалникот на Општина Новаци, Лазар Котевски, пред јавноста даде отчет за сработеното и реализираното во текот на 2014 година. Годината која измина беше во знакот на големи инфраструктурние зафати односно асфалтирање на неколку регионални и локални патни правци и улици.

css.php