«

»

Dec 30

Донација ќебина за реновираните простори во Гинекологија Битола

DSC_1683

Градоначалникот на општина Новаци,Лазар Котевски денеска донираше ќебиња за реновираните простории во Гинеколошкото одделение при Клиничка болница  Битола.

„Ова не е прв пат да донираме во гинеколошкото одделение при Клиничката болница во Битола. Тоа го правиме со особено задоволство затоа што претставува оддление каде се раѓа нов живот,каде се раѓаат најмалите и најмилите па токму затоа тие заслужуваат да имаат подобри услови во текот на нивниот престој во болница“ рече Котевски.  “

DSC_1697

Пред извесно време општина Новаци во истото одделение донираше постелнина, навлаки и чаршави.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php