Daily Archive: December 29, 2014

Dec 29

Предновогодишен концерт на класична музика

Викендов во концертната сала во Општина Новаци се одржа предновогодишен концерт на класична музика во изведба на младиот и талентиран пијанист Иван Трајковски.Иван Трајковски е студент во втора година на Факултетот за музичка уметност во класата на проф.Марија Ѓошевска.

css.php