Daily Archive: December 25, 2014

Dec 25

Новогодишната претстава „Собирач на желби“ на театарот „Бабец“ во Новаци

Глумците од Театарот за деца „Бабец“ од Битола денеска за дечињата од општина Новаци ја одиграа новогодишната претстава „Собирач на желби“.Салата беше претесна за да ги собере сите љубопитни дечиња и нивните родители зафатени од предновогодишната еуфорија.

css.php