Daily Archive: December 23, 2014

Dec 23

Богата музичка понуда за дочекот на Новата 2015 во Новаци

Богата културно уметничка програма и луда забава за жителите на општина Новаци за дочекот на најлудата ноќ се погрижи да има градоначалникот Лазар Котевски. Иако и досега општината организирала  заеднички дочек не постоела  голема посетеност, но годинава општина Новаци навистина се потруди со организацијата и се очекува голем интерес од страна на мештаните.

css.php