Daily Archive: December 22, 2014

Dec 22

Општина Новаци го донесе Буџетот за 2015 година

Советот на општина Новаци на трета седница по ред овој месец го донесе најважниот финансиски документ без кој локалната самоуправа неможи да функционира а тоа е буџетот за 2015 година.

Dec 22

Градоначалникот Котевски оствари средба со претставници на лагот ПеЛАГонија чие седиште е во Новаци

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски оствари средба со претседателката на здружението на граѓани ПеЛАГонија Светлана Петковска, дел од  членовите на управниот одбор Горѓи Јошевски и Менде Трајковски, и претставникот на општина Новаци во лагот Катерина Чукалеска.

css.php