Daily Archive: December 18, 2014

Dec 18

Заврши заедничкиот европски проект на Новаци и грчката Алмопиа „Жива историја,жива природа“

Градоначалниците на општина Новаци Лазар Котевски и на Алмопиа,Грција, Димитрис Бинос на завршна конференција го означија успешното имплементирање на проектот „Жива историја, жива природа“ кој во изминатите 18 месеци го реализираа локалните самоуправи од двете држави а беше финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка Македонија – Грција 2007-2013 .

css.php