Daily Archive: December 16, 2014

Dec 16

Жителите на општина Новаци приоретизираа 24 проекти кои ќе влезат во Буџетот за 2015 година

Жителите на општина Новаци кои во изминатите два месеци вредно работеа на петте форумски сесии изгласаа вкупно 24 приоритетни проекти од осум буџетски програми  кои локалната самоуправа ќе ги испланира во буџетот за 2015 година. Целта на програмата е планирање на општинскиот буџет за следната година во консултација со граѓанството во зависност од нивните потреби.

css.php