Daily Archive: December 12, 2014

Dec 12

Советот на општина Новаци ја одржа 27-мата седница

Втор пат оваа недела заседаваше Советот на општина Новаци.На дневен ред за разгледување ,расправа и усвојување беа ставени 19 точки.

css.php