Daily Archive: December 9, 2014

Dec 09

Советот на општина Новаци ја одржа 26 тата седница

Советот на општина Новаци во месец декември ќе има полни раце работа.Советниците се собраа на првата од вкупно трите седници кои се планирани да се одржат до крајот на оваа година.

css.php